Sökmotoroptimerade texter – copywriting för SEO

Behöver du texter och innehåll som hjälper dig synas vid webbsökningar? Då har du kommit rätt!

Jag skriver sökmotoroptimerade texter för hemsidor, bloggar och content marketing, både direkt för olika företag och som underkonsult till andra. Jag skriver på svenska och på engelska (US English).

Att skriva en SEO-anpassad text handlar både om att skriva en bra, kommunicerande text som känns trovärdig och är enkel att ta till sig, och om att göra det lätt för Google att förstå vad varje sida handlar om.

SEO-copy: Bra text som är lätt att hitta

En riktigt bra text balanserar det besökarna vill läsa om med det du vill ha sagt, har ett naturligt tilltal och leder läsaren vidare i tanke eller handling. Det gäller att sätta sig in i både ämnet och målgruppens drivkrafter för att lyfta fram de aspekter som är intressanta i sammanhanget, till exempel unika försäljningsargument eller saker som ger hög igenkänning.

Alla webbtexter behöver dessutom vara utformade på ett sätt som gör dem enkla att hitta via Google. Det är den typen av SEO-optimerad text du får när du anlitar mig.

Om du vill ha en prisuppskattning för sökmotoroptimerad text, skicka gärna ett mejl med information om vilken typ av text vad du behöver och vilket underlag som finns. Jag ger dig snabb återkoppling!

Läs också mina inlägg om sökmotoroptimering på bloggen!