Tjänster

Jag hjälper mellanstora företag (och mindre företag med uttalade tillväxtambitioner) att ta fram strategier och koncept för marknadskommunikationen, gärna inklusive digital marknadsföring, content marketing och sociala medier. Skriver texter och producerar andra typer av innehåll på svenska och engelska. Projektleder även alla typer av projekt inom traditionell marknadsföring, till exempel för att samordna flera olika leverantörer.

Jag har extra stor plats i hjärtat för ägarledda företag med ambitioner, gärna inom B2B, och jag skyggar inte för att sätta mig in i tekniska ämnen om det behövs.

Hos mig ska det vara enkelt att vara kund. Jag vill inte krångla till saker i onödan. Är det bara en broschyrtext som behövs så får du det, fast kanske några extra idéer på köpet. Är det en modell för content marketing eller sociala medier som behövs så tar jag fram en som är anpassad efter era förutsättningar. Är ni inte säkra på vad ni vill eller bör göra så hjälper jag er att komma fram till en bra prioritering för marknadskommunikationen.