Erfarenhet

Jag har jobbat länge med marknadsföring, kommunikation och utbildning i olika former, på ett par småföretag, en internetstart-up, ett familjeföretag som blev en multinationell koncern och på ett globalt jätteföretag. På vägen har jag suttit i några olika ledningsgrupper och varit delägare i två företag. Jag har extra stor plats i hjärtat för ägarledda företag med ambitioner, gärna inom B2B, och sätter mig gärna in i komplexa ämnen om det behövs.

Det mesta jag kan har jag lärt mig genom att göra, prova, lyckas och misslyckas men jag har en del formell utbildning bakom mig också, inom media och kommunikation, video/TV, copywriting och digital marknadsföring.

Jag är nyfiken och ställer gärna frågor, dels för att jag är nyfiken, men också för att förståelse för produkten eller tjänsten är grunden till en bra kommunikation. Därför vet jag idag en hel del om bensinstationer, finansiella instrument, mjölksyrabakterier, bergvärme, statisk elekticitet, grundisolering, snus, mejerivaruplacering, trädgårdväxter, flödesoptimering för rörsystem och en hel del annat.

Här hittar du exempel på uppdrag och kunder:

Referenser copywriting
Referenser marknadskommunikation